Sponsorer Sepura50

Mer informasjon

Sepura

10.04.2013 Sepura er en global leder innen TETRA digitale radioprodukter. Selskapet leverer virksomhetskritiske kommunikasjonssystemer til kunder innen offentlig sikkerhet, energi og næringsliv, og er den foretrukne leverandør av nødnettradioer til flere europeiske land.
Mer informasjon

VHF Group

10.04.2013 VHF Group AS består av VHF Communication, Swedish Radio Supply og Radiocom DK. VHF Communication AS har 30 års erfaring innen radiokommunikasjon. Selskapet er norskeid, og er generalagent for Icom i Skandinavia og distributør av Sepura i Norge.
Mer informasjon

Thon Hotel Halden

10.04.2013 Hotellet ligger idyllisk til ved bryggepromenaden i Halden, med utsikt over indre havn og vakre Fredriksten Festning. Hotellet har egen restaurant, og på sommeren kan vi tilby en stor uteservering som går helt til bryggekanten. Thon Hotel Halden har også kurs- og konferanselokaler for totalt 380 personer.
Mer informasjon

MarkedsPartner AS

10.04.2013 MarkedsPartner er et interaktivt byrå med fokus på design og utvikling av nettsteder, strategisk rådgivning, online markedsføring, søkemotoroptimalisering samt tradisjonelle tjenester innen tekst og reklame.
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner