For publikum

Møt opp til en spennende sykkelkveld i Halden sentrum! Fra 16-tiden torsdag 13. juni vil det være stor aktivitet på brygga i Halden. Her kan du komme tett innpå proffsyklistene fra kontinentallagene og våre egne ryttere i Team Sepura, før det blir defilering fra Thon Hotel ca. kl. 17:30. Start og mål er på Grønnerødsletta, like ovenfor Brødløs (RV22, Rokkeveien), der første laget starter kl.18:00. Vending blir halvveis etter 25 km, like før Degernes.

Av trafikkmessige hensyn oppfordrer vi alle som ønsker se sykkelløpet til å være tidlig ute, og helst komme ut i løypa til fots eller på sykkel. Gjør oppmerksom på at det er få steder å parkere på i løypa.

Ved Thon Hotel vil det være stands, og her kan man bl.a. få gode tilbud på sykkeleffekter. Det er flere gode restauranttilbud på brygga, så hvorfor ikke ta med hele familien ut og kose seg i sommerværet?

Vi forventer første målgang ca. kl.19:00, og at rytterne er tilbake på brygga fra ca kl. 19:15. Kl. 20:00 blir det premieutdeling utenfor hotellet, med podiejenter og champagne. Ikke gå glipp av festen!
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner